Merhabalar arkadaşlar. Bugün itibariyle evde ki bütün paramız bitti. Biz ailecek pazarcıyız ben 1 ay önce askerden geldim işe girecektim şimdi işe de giremiyorum virüs yüzünden eski mesleğim pazarcılığa babamla devam edecektik onuda yapamıyoruz çünkü zarar ediyoruz. Gelir gideri karşılamıyor pazarda. 3 Nisan'da kendi adıma bütün bankalara başvurdum bu kredi için hala bir sonuç gelmedi. Bugün babamın adına başvurduk 3 bankaya. Yemin ederim şu sosyal medyada hesap satarak biraz para geliyor onuda eve ekmek yumurta cart curt alıyorum ama oda bitmek üzere yani bu şekilde evi geçindiremiyorum. 1 kız kardeşim var 17 yaşında bi abim bir de ben. Boş boş evde oturup kara kara düşünüyoruz. Bu yaşımıza kadar ne bi sigorta girişimiz nede bağkur hiçbirşeyimiz yok. Ev kira, altımızda bi tane ford transit var onunla pazara gidiyorduk işte onuda yapamıyoruz şuan. Hani artık darlandım evde herkesin yüzü asık gergin bi ortam var. Elimden birşey gelmiyor yemin ederim çıldırmak üzereyim yani bu kadar çaresiz kalmadım hiç hayatımda. Kafayı yiyeceğim bu gidişle...... Birde 23 Nisan'da 4 gün sokağa çıkma yasağı geldi biz ne yapacağız abi.... Kusura bakmayın başınızı şişirdim ama içimi dökmem lazımdı.
edit : arkadaşlar lütfen daha pm atmayın yeteri kadar yardım yapıldı başka yardıma muhtaç insanlara ulaşırsanız daha hayırlı olur çok teşekkür ederim