Trablus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi: Pm İle Verilecek.
Site için istenen fiyat : 1500 - 1300 - 1200
Sitenin aylık getirisi: 0
Sitenin açılış tarihi: 09.09.2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: Finans-Ekonomi-İnternetten Para Kazanma
Günlük hit sayısı: 1-10
Ziyaretçi kaynağı: ( İnstagram - Facebook - Google Aramaları )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 Yıl 186 Gün
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Bir Sınırlama Yok Hepsi Dahil.
Hosting dahil midir: +180 Günü Var Dilerseniz Bulunduğu hosting firmasında hesap açarsanız transfer edebiliriz ve ekstra bir maliyet ödememiş olursunuz.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır Yok.

FORUM DIŞI İLETİŞİM : https://join.skype.com/invite/hsTwRhE2V1N9

EK NOTLAR :
Sitede ki İçerik Sayısı : 64 İçerik
Yorum Sayısı : 75

Merhaba arkadaşlar İnternet girişimime adım atığım ilk göz ağrım olan bu siteyi sizlere sunuyorum. 4 Yıllık emeğim olan Gerek Backlink gerek Seo Çalışmalarını bizzat kendim yaptığım aynı zamanda ücretli destek alarak site altyapısını güçlendirmeye çalıştık. Google nezdinde diğer yeni sitelere göre Yaşı ve Oturmuş bir site olduğu için ön planda olacaktır. Hiti düşük olmasının sebebi Kendim Forex Türevli piyasalarda Tam zamanlı ilgilendiğim için hiç zaman bulamıyorum Sitem için almış olduğum içerikler bile halen duruyor. Ekstra Olarak 6 İçerik + Hosting, Domain + Facebook Sayfası (160+) + İnstagram Sayfası (+3267) + Son Satın Almış Olduğum Site İle İlgili Analiz Raporu Dahildir.

PM alabilir miyim?