EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu durumu, marka tescillerinde sorun oluyor diye biliyordum.. Eğer durum böyle ise bir çok yerde ( burası da dahil ) ihlal mevcut.

@Backlinkcigeldi; işinize gereken önemi veriyorsanız riske girmeyip profesyonel bir destek almanızda fayda var.
Bir laf vardır, korkulu rüya görene kadar uyanık kalmak daha iyidir
Bende burada bu durumu yeni öğrendim. ( Direkt olarak böyle bir açıklamaya dikkat etmemiştim )
Size şöyle bir tavsiye vereyim unsplash, freepik gibi sitelerde bile lisans koşullarını iyice okuyunuz. Eğer bir ürünü değişiklik yapmadan kendi projelerinizde kullanırsanız ihlal, eğer bir görseli değişiklik yapsanız dahi ticari işlerde kullanırsanız yine ihlal sebebi oluyor ve tazminat isteme hakları doğuyor. Hatta isim vermeyeyim ama Türkiye de büyük bir firma logo yaptırdığı bir ajansın bir görseli direk alıp kullanması yüzünden çok büyük bir tazminat ödedi. Firma da aynı tutarda tazminat + manevi tazminat + ticari itibar kaybı ile ilgili tazminat davaları açıp ajansı bitirdi. Siz siz olun bir yerden bir görsel alırken her şeyine iyide dikkat edin.Saygılar