Eski hesaplar takipçisi çok hesaplar ve mavi tikli hesaplar taklit işlemlerinde önde tutuluyor ve hatta böyle hesapları elinde barındıranlar parayla instagram kapatıyor.Taklitten kapanan bir hesap geri açılabilir.Aynı forma uygulama üzerinden giremiyorsanız direk tarayıcıdan linkle girin sizi yönlendirirler.Ayrıca şu an instagramda tam kaos ortamı olduğunu söyleyebilirim.Geçenlerde 3 dakikada kapanan hesabım açıldı.Hesaba girdim 10 dakika hiçbir şey yapmama rağmen geri kapandı 10 dakikada sabaha karşı form attım hayırdır gibisinden gene açtılar.Bir tane de form göndermediğim hesabı kendiliğinden açtılar yani işler biraz kaos ..
https://help.instagram.com/contact/1652567838289083 bu urlyi başka bir cihazda yeniden deneyelim
Instagram gibi büyük bir şirketin bu denli kolayca üyelerini harcayabilmesi gerçekten üzücü. Attığınız linki başka bir bilgisayarda açıp formu doldurdum herhangi bir hata mesajı ile karşılaşmadım. Facebook tarafından yeni bir mail de gelmedi ancak yoğunluktandır diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim yanıtınız için.