Hepinize Merhabalar, konu gerçekten başlıkta yazdığım kadar saçma. Kısa süre önce 150k'lık bir hesap profil fotoğrafını ve ID'sini benimkine benzetip beni taklitten şikayet etti. Intagram bu durum üzerine beni taklit yapmak ile suçlayıp hesabımı kapattı

Konu hakkında hiç bilgim yoktur nasıl işler bilmiyorum sizlere sormak istedim o yüzden.
Konu üzerine bir form doldurdum ve kod ile birlikte bir kağıda bilgilerimi yazıp fotoğraf çekmem istendi. 1 Gün sonra gönderdiğim maile geri dönüş olarak aşağıdaki yanıtı aldım.
Konu hakkında anlamadığım bölüm şu; Yeni form dolduramıyorum IP adresimi değiştirsem de bana
Bu istekle ilgili bir sorun oluştu. Mümkün olan en kısa sürede düzeltmek için üzerinde çalışıyoruz. olarak bir hata veriyor. Şimdi bana nihai yanıt verildi mi, yoksa henüz bekleme aşamasıyda mıyım? Bunu tam olarak anlayamadım bilgisi olan biri yanıtlayabilirse çok minnettar olacağım.
Konuya gerçekten işini bilen kişiler yanıt verirse sevinirim. Aşağıda "UmutcanYILDIRIM" örneğindeki gibi 100k'lık panele sahip olupta başımıza "Sosyal Medya Uzmanı" kesilip ahkam kesen tipler konumdan uzak dursun. Teşekkürler.