icerikleri oturup seoya uygun sekilde hazirladiysan zamana birak derim elbet hak ettigi konumu gorecektir.Rekabetin cok oldugu kelimelerde ise bu biraz zaman alabiliyor diye dusunuyorum.
Hocam adamlar şirket olmuş emeğinden gidiyor. Maalesef google u bile kandırabiliyorlar.
Ah şu illegalciler yok mu hiç emeğe saygıları yok hayatta birşey elde edememiş acınası insanlar. Hacklink nedir yahu? haksız kazanç hocam her türlü haksız kazanç bunlardan bıktık
Da Pa sı yüksek ne kadar edu gov varsa hepsinde backlinkleri mevcut. Google otoriter gördüğünden eğer web siteniz varsa ve rakipleriniz bunlarsa kepengi indirip gidebilirsiniz.
Buyuk haber siteleride spam icerikler paylasiyor. Yapmayan kalmadi malesef. Bir yerlere gelmek icin kaliteli icerikten cok daha fazlasi gerekiyor artik.
Yarın birgün googla alternatif çıkar da haber sitelerin silerlerse o zaman dünya temiz bir hal almaya başlar. Benim demek istediğim haber sitelerinin en azından kendi kanalları var ve reklam ihityaçları yok kazançları var. biz adsenseden 2-3 kuruş kazanlım diyoruz orada da kaybediyoruz.
Rakip analizi yaptım dünyam yıkıldı adamlar kaliteli içerik sunmamış ki girene çıkana da faydası olsun. Ama sittin sene emeğimin karşılığını alamayacağımı anladım.