kadersiz35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese Merhaba 2 gündür bir sıkıntıyla cebelleşiyorum,

Öncelikle Şunu en başta söylemek istiyorum lütfen bu bildiğiniz bir iş değil, Yani centosu kurayım pleski kurup yedeğimi yükleyeyim tarzında bir iş değildir. Lütfen detaylıca inceleyin daha sonra benımle iletişime geçin.

Sorunum 2 gün önce meydana geldi, Cloudflare bağlı sitelerim den erişim kesildi ve under atack modunu açtığımda siteler geldi,
Ara ara under atak modunu kapattığımda sitelere erişim olmuyor, Sadece Cron sayfalarına ve wp-admin erişimi oluyor.

Neyse Dünden beri bir sürü arkadaşa danıştım, 2 kere suncu formatlandı, 2 kere plesk kuruldu yedekler kuruldu,
Bu arada yedekler kurulduğundada orada da

Böyle bir hata alıyorum, Yani şuan sitelerime erişimim yok,

Neyse Dedim ki Cloudlfarede sorun vardır, Ben en iyisi kendi NS lerimi kullanayım,

Yine ondada aynı şekilde sorunlar devam ediyor, Anasayfalar yok, admin sayfası ve cron sayfaları calısıyor.

Denediğim Yöntemler,
- Farklı cloud flare hesabı kullanıldı
- NS ler bir çok kez yapılandırıldı
- 2 kere plesk kuruldu,
- 2 kere farklı yollarla yedekler yuklendi,

Lütfen Rica ediyorum, Bu tarz sorunla karşılaşmış arkadaşlar benimle irtibata geçsinler,

Bu arada Yedeklerimi farklı bir sisteme yüklerim derseniz cyber panelde benim işimi görür yeterki siteler çalışsın...
Merhaba kadersiz35,

Sunucu firmanızdan rica edin terminal üzerinde netstat ile ip akışını kontrol etsinler. Bu tarz durumlarda hizmet aldığınız yerin en azından denemek için bir senaryosu olması gerekiyor. Botnet alıyor iseniz de kendiniz sitelerinizi yurt dışına kapatarak çözüm deneyebilrisiniz belki; https://blog.cliaweb.com/cloudflare-...engelleme.html

İyi çalışmalar.