Sayın moderatörler
https://www.r10.net/showthread.php?p...post1076801307 şikayet konusunda arkadaştan şikayetçi oldum, verilen kararı doğru bulmuyorum, ana avrat dümdüz küfür eden birisini 1 ay süre ile uzaklaştırmak ne kadar doğru acaba? Böyle insanların forumda yeri olmaması gerekirken 1 ay uzaklaştırma nedir sizce? aile kavramı bile bilmeyen bir üye ana avrat dümdüz küfür ediyor ama cezası 1 ay öyle mi? Sadece aptal dediğim için 1 hafta uzaklaştırma alırken ben bu nasıl bir karardır.
@Yenile;
@Coskun; verilen bu cezayı kesinlikle doğru bulmuyorum aileme ağır küfürler hakaret eden bu şahsın forumdan süresiz uzaklaştırılmasını istiyorum.
Bu forumda aile kavramına bu tarz konulara bir hassasiyet vardı birisi size ana avrat sövecek ve bunun cezası üslubu bozuk olduğu için 1 ay uzaklaştırma olmamalı, bu şekilde üslup bozukluğu olan kişilerin forumda kesinlikle yerinin olmaması gerektiğini düşünüyorum.
Bazen yanlış kararlar alınabiliyor. Çocuk bir konuda numaramı yaymakla tehdit etti Hatta numaramı p*rno sitelerine koydu durmadan arandım moderatöre kanıt sundum. Çocuk 1 hafta uzaklaştırıldı verilen kararın yanlış olduğunu söyledim . Yeni konu açtım ben banlandım. Açıkçası adaletin pek fazla olduğunu söyleyemem