Merhaba hocalarım. Bugün karşınızda Digital Empire'a bağlı bir web tasarım hizmetinden bahsetmek üzere bulunuyorum. Denizli Web Tasarım özelinde yazmaya başlamadan evvel, Digital Empire’ın ne olduğu konusunda sizleri bilgilendirmek istiyorum.
Digital Empire temel olarak İnternet Reklamcılığı ve Dijital Pazarlama konularını odağına almış bir dijital pazarlama ve SEO ajansıdır. Digital Empire’ın sunduğu hizmetler üç başlıkta sunulmaktadır. Bunlar; Web Tasarım, SEO Çalışması ve Adwords Yönetimi, Google Haritalara Kayıt, E-ticaret Danışmanlığı ve Dönüşüm Optimizasyonudur.
Digital Empire, sektöre girdiğinden bugüne dek 500’den fazla web sitesi, 12’den fazla SEO çalışması, 24 kadar Adwords çalışması ortaya koymuştur ve bugüne dek 200’den fazla memnun müşteri ile sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır ve çalışmaya da aktif olarak devam etmektedir.
Digital Empire’ın Adwords çalışmalarını özetlemek gerekirse, özetle şunlar söylenebilir:
*Arama sonuçlarında üste çıkmanıza,
*Banner reklamları göstermenize,
*Remarketing yani yeniden pazarlama sunmanıza,
*Youtube gibi video streaming sitelerinde reklamlarınızı göstermenize,
*Alışveriş reklamları sunabilmenize,
*Android (Samsung, Huawei gibi) ve IOS (iPhone, iPad) işletim sistemleri üzerindeki mobil uygulamalar üzerinde reklamlarınızın görüntülenebilmesinde Digital Empire size hizmet sunmaktadır.
Digital Empire; Denizli Web Tasarım adı altında bugüne dek hem tanıtım amaçlı web siteleri açmıştır, hem de online satış üzerine farklı satışlar gerçekleştiren firmalar ve esnaflar için web siteleri açmıştır.
Digital Empire’a isterseniz kendi web sitesi üzerinden ulaşarak istediğiniz hizmet konusunda kendileriyle iletişime geçebilirsiniz.
Denizli Web Tasarım yaptırmak için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterlidir.
(
https://digitalempire.com.tr/denizli...-fiyatlari.php)
Bunun yanı sıra, Digital Empire’ı yaygın olarak kullanılmakta olan bütün sosyal medya siteleri üzerinde aynı kullanıcı adı ile bulabilmeniz mümkündür. Instagram üzerinde, Twitter üzerinde ve Facebook üzerinde Digital Empire ile iletişim kurmak ve daha fazla detaylı bilgi edinip sipariş verebilmek için @digitalempiretr kullanıcı adını kullanabilirsiniz.