FitSayfam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam allah kolaylık versın tıcaret de oluyor boyle seyler sabır herseyın ılacı sız durust olun hersey sızden yana olacaktır. reklam ıcın bende gorusme saglıyabılırım sızlerle ıcerıklere gore tesekkur eder basarılar dılerım.
Hocam teşekkür ederim ne yapalım piyasayı bilmediği için sorun bize patlıyor

ASametYildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm sorun müşterinin piyasayı bilmemesinden ve muhtemelen tanıdığı tarafından kandırılmasından kaynaklanmış. Bilmiyorki Fatih hocamın sonuna kadar sözünün eri olduğunu.
Aynen tanıdıktan alsın gizli hesaba gönderim dedim Bakalım gizli hesaptan gönderim fiyatı ne kadar olacak 25 tlye alabilecek mi çok merak ettim

omerfarukxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@fatii; kraldır. fatii'yi üzmeyin.
Sağol kral valla ben insanlara artık gerçekten alıyorsan al almıyorsan alma davranacam. Çünkü ben o kadar anlatıyorum ama anlamıyor ve beni bilen biliyor kimseye yalan konuşmam. Geçen bir tane sağlayıcım çok hızlı atıyor düşüyor diye daha uygun olmasına rağmen kendim karım çok olmasına rağmen bıraktığımı sen kendin biliyorsun. Yani çekiliş ile olmadığına kendim inandığım için bıraktım. Ben müşteriye asla kendim inanmadığım şeyi satmam

berkozcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet bana da birkaç kez böyle denk geldi, mesela ben yeni üyeyim kuralları ne kadar okusam da unutuyordum artık alıştım da neyse özet geçeyim. Twitter hesap satışı ile ilgili konu açmıştım, bana 2 ay üyelik süresinin geçme şartı ve +10repsiz yasak olduğunu söyledi ve hemen konuyu kilitledim kaldırmak istedim. Report etmiş ve yorumda kendi reklamını yapıyordu Twitter hesabı satıyorum falan diye. İnsanlar neden böyle anlamıyorum.
Biraz öyle malesef hocam. Hayırlısı inşallah sizde güzel satışlar yaparsınız

real2018 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işleri pek bilmediklerin'den kaynaklanıyor fatii
sorun değil gitsin arkadaşından alsın arkadaşı 10 tl kar koysun ona versin banane