İzmir'de yaşıyorum. Salgın olmadan önce güzel havalarda haftasonları Çeşme'ye kaçarım.

Tavsiye ederim.
İzmirin neresinde yaşıyorsun. İzmire karar versem 1+1 ev alacak olsam sence nerelerden alabiliriz hocam 200 e felan. Sahibindene bakınca hiç ev yok o fiyata 😁😁
Maddi durumunuz ev almaya müsait ise Fethiye derim.
ev alıp yaşamıma öyle devam etmeyi düşünüyorum. Zaten küçük ev seven biriyim bir artı bir 200 bine bulurum galiba Fethiye de
İzmir dışında herhangi bir yer
izmiri de seviyorum ama evlerin pahalı olması ve şehrin gittikçe kalabalıklaşması yüzünden sıcak bakmıyorum. Ama sosyal imkanları seven biriyim o yüzden izmir hep bi avantajlı geliyor
İzmir, fakat alternatif seçenekler cazip değildi o yüzden.
-Söke'de yaşayan birisi olarak söylüyorum, Kuşadası'nda yaşanamaz ya
Kuşadasında 6 yıl yaşadım güzeldi aslında ama Muğla tarafı kuşadasına göre daha güzel.
Alanya
Alanyayı beğendim hocam kışın nasıl oluyor ve ev fiyatları felan nedir bilmiyorum ama
Antalya fazla sıcak oluyor ve denizi tuzlu, tek avantajı ruslar. İzmir güzel ama yüzölçümü nüfusa göre az, temiz bir şehir değil, kızları da rusların yanında dezavantaj kalır. Kuşadası olabilir ama yaşamak için nasıl bilemem, fethiye en uygunu gibi hem müstakil, rahat bir evin ve arazi olabilir hemde çok güzel yerleri ve koyları var, kışın da güzel bir yer.
şuan 1. Olarak Fethiye var aklımda ama sahibinden evlere baktığımda fethiyede 1+1 evler bile 300 binden başlıyor
Mülk alıp yerleşmeyi düşünüyorsanız daha sakin olan yerler bence, Datça mesela.
Datçaya geçen yaz gittim yazın sıkıcı bi yere benziyordu sanki bana mı öyle geldi biliyorum. Yazın ölüdür diye düşünüyorum
Muğla-dalyanda yaşıyorum
Hocam dalyanda ev fiyatları nedir yada 200 bine küçük bi ev alabilir miyiz oralarda
Datça yada Dalyan. Akdeniz hayattır.
evet tüm doğa güzelliği o taraflara verilmiş ülkenin
Gönül istiyor
İzmir her sezon güzel diğer yerlerde sezon ölünce canınız sıkılır
Haklısın genç insanız izmir sosyal hayatı ile hepine kafa tutar bu Kesin
kalıcı ise tabikide izmir
Kalıcı hocam tabi