Merhaba arkadaşlar ,
Forumda buna benzer bir çok konu ve istek var pvp serveri nasıl kurulur hakkında youtube da videolar da mevcut.
3 Arkadaş kuracağız Ramazanda da açmayı planlıyoruz.
Kazanç için değil çoğunlukla zevk için SosyalMedyayı iyi kullanacağımızı düşünüyoruz
Hangi video ile kurulumu kolayca yapabilirim ? - Dosyaların En Sağlıklısını Nereden Bulabilirim ? - MT2 Serverinin Sitesi İçin Script Var Mı? Sunucuyu en ucuz nereden alabilirim ?
Web Bilgim Pek Yok - Yardımcı olursanız sevinirim
Herkese İyi Geceler
Hocambu işe 1 2 senemi vermiş ve evde yayın yapmış biri olarak söylüyorum: hala uğraşırım istediğim ölçüde bir server kuramadım. Bulaşma derim yada doğrudan bir bilişim firması ile anlaş. Bu işte çocukluğumdan hatırladığım ve beni dolandıran 2 firma vardı
dolunaybilişim
Metin2bilişim
Sonra büyükhostingden bi sunucu kiraladım. 200 online oldu sonra bir şekilde birisi sürekli admin çarına giriş yapmaya başladı. Navicattan site veritabanına kadar tüm şifreleri birçok defa değiştirdim yine adam dalga geçer gibi giriş yaptı. O kadar masrafla 200 user olmuştuk saatler içerisinde çöp etti. Ya sitede açık vardı yada büyükhosting yaptı. Adamlarında günahını almak istemiyorum ama hiçbirinede güvenmiyorum. En azından büyük hosting diğerleri gibi paranın üstüne çökmedi hizmet 4 5 ay açık kaldı.