EyvAllah hocam siz zaten çözmüşsünüz konuyu, bu tür kişilerle ve hukuki süreçlerle uğraşmayı da seviyorsunuz anladığım kadarıyla. Ben hiç GNSO, ICANN, GDPR gibi konulara girip mide bulandırmayayım

Hatta utanmadan bir de "Many TLDs have it written into their rules that proxies absolutely may not be used; be aware of this when picking out your domains if this is important to you." cümlesini kurmayayım.

Sağlıcakla kalın, bildiğiniz doğru yoldan devam edin, hayırlı müşteriler dilerim.

whm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıyım , Türkiye Cumhuriyetinde şirketim var.

ICANN O kadar Merak Ediyorsa , Gidip Name.com'dan alır zaten bilgileri , bizden devletimiz bilgi belge ister sonuna kadar eksik birşeyimiz yok toplayıp veririz , kanuni bir eksiliğimiz yok.Bu ülkede yaşadığım sürece devletimden başka kimseye bilgi vermek zorunda değilim

Uluslararası bir suç işlenirse ;

İşlendiği yerdeki Mahkeme o ülkedeki Adalet Bakanlığına , o ülkenin adalet bakanlığıda bizim ülkemizin adalet bakanlığına yazı yazar , adalet bakanlığıda adresime en yakın adliyeye bildirir bizim ülkemizin hakimi savcısı uygun görürse çağrır ifademi alır , adalet bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü tercüme eder , bizim kanuni alt yapımızı anlatır gönderir o ülkeye.

Buna ek olarak zaten name.com'a ticket atıp bayi olarak hizmet verdiğimizide bildiriyoruz , zaten bildirmezsek bir alan adının işlediği suç yüzünden abuse bildirimi giderse hesabınızı komple kapatırlar. Bütün müşterilerinizin alan adlarını kaybedersiniz. Biz api anahtarı ile bağlantı kurduğumuzdan dolayı , bizim hesabımızın genel bilgileri yazıyor müşteri isterse güncellebiliyor. Modülü indirip kurup test edebilirsiniz.

Boşu boşuna vergi vermiyoruz demi ?

Hayırlı akşamlar hocam.