Dostlar şuan öğrenci ve evde çok fazla zamanım var normalde turnuva oyuncusuyum ve ordan 3-5 bişey geliyor.Ailemde hamile biri var.Bunu bilgilendirme olarak söylüyorum yani ona destek olmak istiyorum.Neden bilmiyorum ama ne denediysem tam başarı elde edemedim telagram ile link kısaltma,YouTube hesabı 1000 abone yapıp sattım,makale yazdım,Instagram hesabı yönettim yani demem o ki hayattan zevk almıyorum başarı elde edemedim gibi hissediyorum günlük ve kendimi çok kötü hissediyorum yük gibi kendi paramı düzenli kazanmak istiyorum yardımcı olacak var ise bekliyorum
Böyle hissetmenin nedeni fiziksel olarak bir emek harcadığını düşünmemen, git bir taş ocağında çalış 1 ay maaşını al harbiden bir emek harcayarak kazandığın için makale yazarak kazanacağının yarısını kazansan bile iyi hissettirecektir. Ben de aynen böyle hissediyorum şuanda özellikle karantinadan dolayı, ama bir emek harcadığını hissetmesi gerekiyor insanın bir şeyler yaptığını gerçekten uğraştığını ve bu uğraşının karşılığı olarak kazandığını görmek. Tamam internetten de çaba emek harcarsın ama dijital dünya bir yere kadar, elini taşın altına koyup bir şeyler yapman gerek hissiyatını değiştirmek istiyorsan