Merhaba arkadaşlar ve değerli r10 yönetimi.

Forum içerisin de sık sık fırsatçılık, milleti kazıklama gibi konuları görmekteyiz. Şu anda forum yönetimin acilen bu forumda şu anda fırsatçılık ve yok diye milletin parasına göz dikmiş konulara bir düzenleme getirmesi gerekmektedir.
Eskiden google adsense pinsiz .xyz, .site, .club gibi domainler 150-200 TL'ye satılırken, .com, .net, .org uzantılar 250-300 TL'ye satılırken şu anda 500 ve 600 TL gibi Google Adsense pinsiz hesapların satılması sizce ne kadar etik? bu fırsatçılık değilde nedir ?

Artık inanın çok zoruma gidiyor. Google Adsense pinli hesap olsa tamam derim ve o fiyatlara satılır. Pinsiz bu fiyatlara satılması sizce ne kadar etik?

Not: Google adsense tamam onay konusunda bu aralar sıkıntılı ama bu zor dönemlerde fırsatçılık yapılması gibi bir durumu artık ben kendimi rahatsız hissetmeye başladım.

Kime ne kadar fiyat desem pinsizler bu fiyattan satılıyor bu fiyat satıyorum istiyorsan al istemiyorsan alma gibi kelimelerin artık yer alması beni cidden de rahatsız etmye başladı.

Lütfen sayın r10 yönetimi bu konua bir düzenleme getirirse çok iyi olacağını düşünüyorum.

Herkese iyi forumlar.