bebekforum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzman noktayı koydu. Şu an ben de vps kullanıyorum. Paylaşımlı hostinglerde olduğu gibi etkileniyorum o zaman.. Ama paylaşımlıdan bir nebze daha iyidir sanıyorum.
Merhaba bebekforum,

VPS aldığınız firma, ilgili fizikselde kapasitesinin çok dışında vps sağlamadığı müddetçe, sunucuda kaynak bazlı bir kararsızlık oluşmayacağından vps sunucu elbette paylaşımlı hosting den daha iyi olacaktır. Ancak bunun tam tersi bir senaryoda kapasitesinin dışında vps sağlandığında size çok fazla kaynak tahsis etse bile o vps den bir verim alamazsınız. Paylaşımlı hosting bile bu senaryoda daha iyi olabilir.

Gerçek bir VDS daima iyidir.

İyi çalışmalar.

VSaBaH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
VDS diyecektim aslında Teşekkürler... VDS de verilen RAM ve CPU değerleri tamamen bana aittir doğru mu?
Bir de resellerlarda verilen 1GB da mı paylaşımlı? 1GB'ın tamamı bana ait değil mi yani?
Merhaba VSaBaH,

Gerçek bir VDS den bahsediyor isek evet kaynaklar paylaşımsız şekilde size ait oluyor.

Resellerda size atanan 1 GB ram "paylaşımlı bayi hosting" statüsünde ise tamamen size ait değildir, yani paylaşımlıdır. Genellikle reseller hizmetleri paylaşımlıdır evet.

İyi çalışmalar.