anlayamadığım bir kısım var, papara k.adın ve şifreni diyelim ki girdim sahte siteye, eee telefona gelen sms i nasıl gördü? hadi onu da girdin sahte siteye diyelim, senden aldığı k.adı ve şifeyi kendisi girse başka bir penceren paparaya bu sefer oraya farklı bir sms gidecek, senin ilk girdiğin sms i girse de çalışmaz? Yani sms korumasını nasıl aştı?
ya arkadaşım sen neden bahsediyorsun? yıllar önce boşa düşmüş el değiştirmiş domaini alıyorsun, sonra eski dolandırılan mağdurlar dava açıyorlar, domain sendeyse hakim seni çağırıyor, şuan sen gerçekten bu domain konusunda çok eksik bilgilere sahipsin ya da türkiye de yaşamıyorsun, Allah aşkına git panelinden başkalarına sattığın tüm domainlerin whoislerini değiştir, seni öyle bir süründürürler ki aklın durur, hele ki uluslar arası bir suça karışmış domainin whoisinde bilgilerini bulurlarsa anlatana kadar 5-6 ay yatarsın. Whois de kim yazıyorsa domain onun sorumluluğundadır,
name.com dan John Rupp <jrupp@name.com> a durumu yaz düzeltemezsen eğer, domaini alan kişinin hesabına geçir mutlaka, eğer hesabı yoksa adamın onun adına hesap açtır ve onun bilgileri ile whoisi değiştir. Burası türkiye domainde bilirkişi bile yok, domain yatırımcısı arkadaşların halen 8 yıldır davası sürenler var ki senin yaptığın bunlardan da daha zor açıklanabilir bir şey, bana inanmıyorsan ICANN sitesine gir bir oku, whois ve sorumluluk kısımlarını, bak ben uyarımı yaptım dostça, yıllardır domain işindeyim.
Öncelikle merhaba ,
Bahsettiğiniz ahmet demir isim kişi benim.
Konuya daha önceden yorum yaptım , okumanızı tavsiye ederim.
İlgili alan adı ve hosting firmamız tarafından
name.com modülü kullanılarak kaydedilmiştir.
Hosting hizmetinide bizim firmamız tarafından alınmaktaydı. Sahibinden.com tarafından gelen bildirim dolayısıyla Askıya aldık.
Alan adı gelen talep üzerine , geçtiğimiz ay şahsa ait
name.com hesabına transfer edilmiştir.
Bilgi güncellemesi yapmadığından dolayı gözükmektedir.
Bizim
name.com hesabımızda hali hazırda 390 tane alan adı bulunmakta , faturasını kestiğimiz ve btk ya aylık faaliyet kapsamında bildirim yaptığımız sürece , barındırdıkları içerik ve işledikleri suçlardan biz sorumlu tutulamayız.