Ben de bir o kadar seviyorum kral adam
@Tevfik;
Rica ederim kardeşimde, şimdi şikayet konusundan sonra ben açtırmışım gibi olacak bu olay.
Aklım hâlen o yazıyı yazan karaktersizde, tüm gecemi berbat etti. Sigarayı bıraktım dediğim konumu, lafımı hep yedim. O kadar sinirlendim ki, bir dal sigara yaktım artık. İnşallah kısa zaman içerisinde çıkar IP adresi ve kim olduğu da yarın direkt olarak dilekçe yazıp hakkında suç duyurusunda bulunacağım.
Tevfik abi bulunmasına bulunur seni bende baya oldu tanıyalı sen çok iyi kalpli sakin adamsın , konuşurken bile 2 kez düşünüyorsun cümleyi söylerken inşAllah bulunur tüm r10 görür
Geçen kayserilerle alışveriş yapmayın bende kayseriliyim diye bi konun vardı herhalde hocam.
Muhtemelen kayserili biri gördüde açtı
Valla bende sizin adınıza açılan şikayet konusundan sonra bu konuyu görünce valla şaşırdım acaba bir komplomu var diye lakin öyle bir şey oldugunu ve olacagınıda sanmıyorum. Sevilmek başkadır adınıza sevindim
Kendimi övmek değil amacım, kimse yanlış anlamasın ama kimsenin tavuğuna kış demedim bu zamana kadar. Ne ekmeğinde gözüm oldu, ne emeğinde. İnanın R10'da yüksek satışlı konu gördüğümde maşallah derim, alana da satana da hayırlı olsun derim. Kim neden böyle bir şey yaptı, bir sorunu varsa neden benimle iletişim kurmadı gerçekten anlam veremiyorum.
Allah herkesin kalbine göre versin, başka diyebilecek sözüm yok. IP kayıtları inşallah çıkartır hocam da, R10'da sorgulamasını yapıp buluruz. Olmasa dahi R10'da o IP adresi üzerinden direkt olarak dilekçe vereceğim avukata. Kişisel haklarıma saldırı ve beni düşürdüğü şu durumdan dolayı elimden gelen en ağır cezayı almasını sağlayacağım.
Kim nasıl anlar açıkcası umurumda değil abi 😂 Zor zamanda dar anımda yanımda olarak belli ediyorsun, öyle birşey olmayacağını seni tanıyan bilir zaten. İçimden geldi açtım konuyu.