Noroc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Affilaite marketing ve reklam yonetim sistemleri alaninda bir cok proje gelistirdim. Aktif olarak kendi networkum icin hala kendi sistemlerimi kullaniyorum.
Verdiginiz orneklerdeki sistemleri gelistirmenin size maliyeti yuksek olacaktir. Bu tarz sistemler hazir scriptler ile yurutulebilecek sistemler degildir. Baslangic icin dusuk trafkili 2-3 yayinci ile belki evet ama anlik istek sayilari arttigi zaman size zor durumda birakabilir.

Ayrica bu tarz sistemlerde yazilim tek basina bir cozum degil. Database ve server yonetim konularinda da cozumleriniz olmasi lazim. Ornegin son gelistirdigim bir projede musterinin networkune gunluk +5.000.000 reklam istegi geliyor ve gunluk 1.000.000 databae kaydi var.

Eger arkadanizda saglam reklamar verenler ya da yatirim yapacak gucunuz var ise bu sektore yatirim yapmanizi oneririm. En pozitif senaryoda, ise baslamak icin gerek temal bir yazilim ortalam 10.000 TL'ye mal olacaktir. Bunun uzerine sunuca ve backup maliyetlerini de hesaplamak gerekecektir.
Sisteminiz nedir?

@ALTUNN; HasOffers, Affise, OffersLook gibi sistemler kullanabilirsiniz hocam aylik 200-300 dolar arasi bir fiyatla