Geçmiş olsun, bir çok sektör bu şekilde virüs yüzünden. Nacizane tavsiyem akıl vermek haddim değil kimseye ancak e-ticaretle uğraşmaktansa yönünüzü online alışverişe yönlendirmeniz faydanıza olabilir. Kargo derdi yok, müşteriyi bilmenize gerek yok, insanlarla uğraşmanıza gerek yok. Evet, bahsettiğim sistem hem legal hem helal. İade garantisi olan sektör. Ürün sahipliğinden, satış ortaklığına her şey online sistemde ilerliyor. Belki biliyorsunuzdur clickbank sistemi gibi. Yıllardır bu sektörden ekmek yiyen birisi olarak söyleyeyim özellikle bu virüs zamanlarında satışlar inanılmaz şekilde artmaya başladı. Bahsettiğimiz sistem mail yoluyla teslim edilen ekitaplardan veya video serisi ile izlenen eğitim programlarından. Evde daha çok kaldığımız bu dönemlerde oturduğunuz yerden paranızın hiç kimseyle uğraşmadan evinize gelmesi de cabası.

Unutmadan söyleyeyim 90k₺ yaklaşık 12k$ ediyor küçümsemek değil amacım sakın yanlış anlaşılmasın ancak bunun yarısını bir ayda kazanabileceğiniz bir sektör bahsettiğim.

Hayat iniş çıkışlarla dolu. Zaten hayatı da güzel kılan bu. Tez zamanda toparlanmanızı ve yeniden güzel işler yapmanızı dilerim. Hepimize hayırlı kazançlar