2-3 yıldır kullandığım ve her müşterime, arkadaşıma gözüm kapalı önerdiğim veridyenle 2 gün boyunca mail sunucularındaki problemler nedeniyle karşılıklı ticket üzerinden konuştuk, sorunu hallettiklerini söyleyip peşine bana aşağıda yer alan sözleşmeyi gönderdiler.
Sözleşmede "her türlü web tabanlı oyun yasaktır" vb. bir şey göremedim.
Benim oyunum bu sözleşmede yazan oyunlardan/sistemlerden hiçbiri değil.
Buna istinaden taşımayacağımı söyledim, buna cevap olarak da bu tarz oyunlar aşırı CPU tüketebiliyor, o yüzden izin vermiyoruz dediler.
Sizce kim haklı? Ne yapabilirim? Web tabanlı strateji oyunumuz için hosting-sunucu öneriniz var mı?

https://prnt.sc/s2eako

Alıntı
Yukarıda ki bağlantıdan görebileceğiniz üzere, şu anda ilgili problem giderilmiştir. Ek olarak, sözleşmemiz gereği, web tabanlı oyunların, oyun sitelerinin sunucularımız üzerinde barındırımlası yasaktır. Sözleşmemizin ilgili kısmı aşağıda iletiyorum. İlgili web sitesini 48 saat içerisinde farklı bir firmaya taşımanızı rica edeceğim Adil Bey.
Alıntı
Bu şekilde oyun siteleri aşırı CPU kullanımı yapabilmektedir ve bulunan sunucuda ki diğer kullanıcıları etkileyebilmektedir. İsmail Bey, bu nedenle tarafınıza belirtmiş görünmektedir.