Öncelikle merhaba bu forumda ilk konum olacak.
Çok büyük bir proje için hazırlanıyorum.
Metin2 pvp, minecraft, cs:go ve knıght sunucuları bakımından kendi sunucularında bulunduran bir plartform oluşturma kararı aldım.
Siz değerli r10 forum üyelerine paylaşmak, bilgi ve önerilerini almak isterim.
Öncelikle hedef nedir ?
Bende sizinde anlayacağınız üzere pvp serverlerde çok vakit geçirdim. Ama maalesef artık diğer forumlarda açılan pvp serverlerin tasarımları herşeyi aynı. Tasarımlardan çok hazır sistemler üzerinde kuruluyor ve kısa solukta son buluyor. Oyunculara özgü, aile olmalarını sağlayacak. değerlendirilecek bir oyun nadir görüyorum.
Tek bir pvp serverle sınıflandırmamak amacıyla sistem altında sunmak ve kendi üzerimde çeşitli oyunlarda kurmayı düşünmekteyim. Ve bu oyunları tek bir çatı altında diğer haberdar olmayan 2. 3. serverlerle görebilecek. Oyuncuları tek bir server veya oyunla kaybetmeksizin diğer sunucularda forum aracıyla duyurup haberdar etmektir.
Oyun sunucumuz ve bant genişliği dert etmeksizin, oyunculara clientleri anında farklı bant sunuculardan indirmeyi oyuncuları hızlı ve anlık sunmak istiyoruz.
Açıkcası anlatılacak çok şey var geliştirilebilirliğini düşünmekteyim. yorumlarınızı alalım.