emregnlts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar iyi geceler öncelikle herkese,
Boğazımda bu müddettir ara ara gelen ve genelde aklıma gelince hissettiğim sanki boğazıma takılan bişey varmış da yutkununca geçicekmiş hissi var ancak yutkununca da geçmiyor. Sigara veya alkol kullanmıyorum bu bilgiyi de ekleyeyim, bilgisi olan arkadaş veya aynı durumu yaşayan arkadaş varsa görüşlerinizi bekliyorum
yataydeli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynısı bende de oluyor ayda yılda bir o hissi yaşıyorum ne yapsam geçmiyor sonradan unutunca kendiliğinden geçiyor.
nuriozzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de var ama inşallah sıkıntı yokturdur diye ümid ediyorum
BankerKastelli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam evde dura dura hastalık arıyoruz sürekli kendimize. Çünkü kendimizle başbaşa kalıyoruz vücudumuzu inceliyoruz. Bende de buna benzer şeyler oluyor takmamaya çalışıyorum.
UzmanDC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende de var hocam. yutkundugunda geçecek gibi. bide sanki üst damak da sana yagı yapışmış hissi. inşallah psiklojiktir. bide bende astım var biraz fazla kafaya takıyor gibiyim.
zenginmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynısı Bende de Var hocam Hastaneye Gitmekten Korkar Olduk Geçmiş Olsun
mutlux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bendede var hala ama bendeki 3 4 ay oldu bazen uykudan bike uyandırıyor beni nefes alamıyor gibi hissediyorum

Kilodan olduğunu düşünüyorum benim için egzersiz yapınca rahatlıyorum cunku
GencoHD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla aynısı bende de var yanma hissi var
Arkadaşlar 1 haftadır aynısını ben de yaşıyorum.
Sanki boğazıma bir erik takılmış ve aşağı inmiyor. Yutkununca ağrı var çok fazla olmasa da.

Önce üşüttüğümü sandım. Nezle ilacı içtim 2 gün. Nezle değilim ama içtim. Ve boğaz spreyi kullandım.
Her gün tuzlu karbonatlı gargara yapıyorum.
Dünden beri günde 4-5 kez zencefilli ballı limonlu karışım içiyorum.
Ama hala geçmedi. 1 hafta oldu.

İlk kez bu kadar uzun sürdü. Hastaneye doktora gidilmez bu ara.

Ekşi sözlükte onlarca kişi aynı sorunu yaşadığını yazmış. Burada da görünce yazayım dedim.

Bu arada belirteyim, ateş öksürük yorgunluk vs hiç bişey yok. Sadece bu belirttiğim sorun var.