Satış olan sosyal medya hesapların ilk açan kişinin kurucu mail adresine kurucu mail adresi diyorlar bildiğim kadar.
Hocam şu araçok görüyorum mesela ilk mail yok ama kurucu mail var sanırım farklı bir detay
kurucu mail nedir ? kurucu mail instagram hesabında yada herhangi bir hesabı oluştururken kullanılan ilk maildir ileride çalınma durumlarında 2 sonuç olur bu sonuçlar 1. si hesap doğrulamaya düşer ve ilk kurucu maili istenir.
2. si ise hesap çalındı ve mail adresi değiştirildi . kurucu maille bir mesaj gelir hesabınızın maili değişti diye oradan bunu ben yapmadım diyip hesabınızı geri alabilirsiniz diğer bir deyiş ile kurucu mail hesabın ana kilididir ve her türlü durumdan kurtulmanızı çalınmalara karşı güvenlik anahtarınızdır.
Hocam sanırım ilk mail ve kurucu mail farklı. Ben kendi hesaımda ilk kaydolurken yanlış bir maille açmıştım hiç onay yapılmadı o yanlış mailde hemen yeni maile geçip yoluma baktım. Hesap doğrulama düşünce ise 2. maile geliyor yani ilk yanlış yazdığım mail çıkmıyor kafam karıştı
Açılmış olan hesapta ki en yetkili maildir hocam hesabınız çalınsa dahi iletişime geçip kurucu mail ile bunu geri alabilirsiniz. Hesabı sattıktan sonra kurucu mail hala sizde ise yine geri alabilirsiniz
Kurucu mail ile ilk mail farklı sanırım kurucu mail adresi değişebiliyor mu hocam?
Hesabın kurucu mailini öğrenmek için hesaba giriş yaptıktan sonra Ayarlar > Güvenlik > Verilerine Eriş > Hesap Bilgileri sekmesi altında Önceki e-posta Adresleri 'ne bakabilirsin.
Bu dediğiniz ilk mail olmuyor mu?
İlk mail ve kurucu mail farklı diye biliyorum