İlk öncelikle bilgilendirmeniz ve eleştiriniz için teşekkürler,

İzlenim, tecrübelerim ile yaptığınız pazarlama/işletme modelinin sıra dışı olması ile ilgili olumsuz olan görüşümü açık bir şekilde belirttim. Siteniz içerisinde yer alan yazılar dışında farklı kaynak v.b gibi sistemde yer alan bilgilere dayanarak referans gösterecek bir eylem içerisinde de bulunmadım kısacası sitenizde yer alan yazıların bende bıraktığı izlenimi aktardım.

Son kullanıcı yani müşteri olarak araştırmak, sorgulamak ve doğrulamak en temel eylemlerim arasında olduğunu tekrarla hatırlatmak isterim ki bunu yaptığım için eleştiri yaparak öneri vermiş olmanızıda tasvir etmediğimi açık bir şekilde belirtmek istiyorum.

Sitenizde yer alan bilgileri kapsamında ve akabinde WhatsApp üzerinde iletişime geçerek merak ettiğim soru ve bilgileri zaten aldım. Pazarlama/işletme modeliniz sebebi ile olumsuz görüşlerimizi yıkacak olan bu sistemi kullanmış veya kullanan kişiler konuyu okuma olasılığını dikkate alıp açık bir ifade biçimi ile görüşümü yazarak, kendilerinin görüş ve yaşadığı tecrübeleri aktarmalarında vesile olmak.

Kısa bir şekilde toparlayacak olursam; kullanan veya kullanmış olan kişi/kişilerin görüşlerini takipteyim.