Merhaba,

Etiketlediğiniz için yazıyorum. Report butonunu çürütüyorum akşama kadar. Üstelik bölüm kurallarını bu işi yıllardır yapan bir insan olarak yazılı bir şekilde yönetime sunabileceğimide defalarca iletmeme rağmen script satış ve wordpress kategorisinde etkin bir yönetici yok. Deli nickli arkadaşımız var sağolsun ilgilidir ancak kendisi bu konulara çok hakim değil, uzmanlık alanı farklı.

Ayrıca son günlerde gördüğüm kadarıyla benim themeforest üzerinde sattığım ürünleri birisi gelip r10'da satabilecek kadar yüzsüz ve utanmaz bir duruma gelmiş durumdalar. İnsanları uyarıyoruz bize diyorlarki ben bu ürünü sınırsız lisans alıyorum themeforestten. İngilizcesi yok, olmaması sorun değil ancak cahilliği büyük problem. 2 satır yazıyı okuyamıyorsa da translate üzerinden çeviremiyor.

Yasak sayın yöneticiler. Themeforest ve Envato Elements'de sattığımız ürünlerin herhangi bir yerde satılması yasak. Buradan tekrar altını çize çize yazıyorum. Gördüklerimi veriyorum savcılığa. Notere boşuna para dökmüyoruz.