Merhaba; Evet ben firma çalışanıyım Keza konunuzu görüp destek birimi ile iletişime geçip geçmediğiniz konusunda bilgi aldım ve arkadaşlarımız sizi yeterince aydınlattığını gördüm. Kişisel veri gizliliği nedeniyle görüşme detaylarınızı burada aktaramıyorum. Touch Desing yazılım firmanın Türkiyede faliyet gösteren koludur, Firma 5 ayrı firma ile Dünyanın çeşitli bölgelerinde hizmet vermektedir.
Firma genel merkezi İtalyada bulunmaktadır.
Sizleri olumsuz düşünceye sevk edecek gerekçeleriniz için umarım yeterli cevap olmuştur.
Pazar payı ile ilgili bahsi geçen "ihtiyaç" konusunda farklı forumlarda yada alanlarda bulunmamız gerekli değildir, ilgili hedef kelimede 1. sırada çıkıyor olmamız ilgili kullanıcıların bize ulaşmasına yeterli olmaktadır.
Keza yine bu forumdan olup bizden hizmet alan kullanıcı bulunmaktadır. Sizleri olumsuz düşünceye sevk edecek görüşlerinize keşke firma hakkında 1 tane dahi şikayet kaydı olmamasını da eklemiş olsaydınız.
Birçok yerli yabancı firmaya destek veriyor olmamız bence yaptığımız işin başarısını ortaya koymaktadır.
Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.