Gezinticocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Global bir oyun olarak düşünmemiştim aslında hocam. Yani TR kullanıcı olarak planlamıştım. Ancak Global olarak girersek işin içine çok büyük bir olaya imza atmış oluruz. Eğer oyun tutarsa bunun ödeme sistemlerini otomatik ödemelerini halletmek için gerçekten büyük bir platform kurmam gerekebilir. Ancak gözüm hiç bir zaman korkmaz bu konuda. Ancak bitcoin ile plan yapmıştık biz. Çünkü şuanda anlatamadığım bazı durumlardan dolayı. Fakat dolar olarak da ödenebilir tabii ki. Bitcoin hesap açmayı çoğu insan bilmiyor mesela. Bu konuda haklı olabilirsiniz. Dolar olarak ödeme gerçekleştirilebilir.

@miboriginals; hocam açıkcası kimse istemez. Hele böyle büyük bir oyun düşünüyorsanız aslında saçmalıktan başka bir şey değil. Fakat dediğim gibi biz oyun oynadıkça kazanması taraftarıyız. Biz kazanıyorsak insanlarda 3 5 bir şey kazansın. Mesela cod oynarken oyun sonu tebrikler 5₺ kazandınız yazsa kötümü. Hem zevk alırsınız hemde daha fazla oynamak istersiniz. Ben bu tarz düşünüyorum olaya. Günümüzde saçma sapan yumurta al yok sebze topla kazan sistemleri çok fazla. Ancak bu çok farklı zaman geçirebileceğiniz ve geçirdiğiniz'de zevk alacağınız bir şey olacak. O yüzden para kazanmalı diye düşündük. Bir de multiplayer oyunlarda düşünüyoruz cs gibi. Tabii ki onun çıkması çok uzun sürebilir. Ancak düşünüyoruz ve güzel olacağınızı düşünüyorum. Umarım güzel şeyler olur.
Bilemiyorum hocam, ben olaylara çok tek taraflı baktığınızı düşünüyorum.
Oyunlara para verilen bir modelden bahsedip, para verenlere para vermek..

Hayırlısı olsun umarım başarılı olursunuz siz ve ekibiniz.