Aşırı boyutlardaysa hastaneye gidip koltuk altından ufak bir operasyon ile 5 dakikada kalıcı çözüme ulaşabilirsin.
Bu kalıcı bir çözüm olmayabilir. El terlemesi kalıcı olarak bitse bile sırt gibi farklı bölgelerde aşırı terleme başlayabilir ki bu çok daha rahatsız edici olabilir.
Kendimi bildim bileli ellerimde ve ayaklarımda aşırı terleme var. Doktora gittiğimde bir krem verdi. Kullanınca terleme kesiliyordu ama ellerimi yıkadığım anda tekrar kremin etkisi geçiyordu. Ben de kullanmayı bıraktım. Terlemeden ötürü bıçak altına yatmayı da mantıklı bulmuyorum. Güzel bir tedavi yöntemi vardı ama adını şu an hatırlamıyorum. Bulursam editlerim.
El ve ayak terlemesi için klipsli ets ameliyatı olmuş biri olarak söylemeliyim ki, elden ve ayaktan çıkmayan ter amelitttan sonra sırt ve karın bölgesinden rahatsız edici ve sürekli bir şekilde çıkıyor. Adı refleks terleme.
Ayrıca el ve ayağım da eski haline döndü bunun yanında, berbat bir durum yaşamayan bilemez.
Ama bende çorap giyince el ve ayak terlemesi çok azalıyor
Öyle basit bir müdahale değil, koltuk altımdan yaptılar bana da sinirlere klips takıldı ancak akciğerleri indirerek yapılıyor bu işlem.
Klipsli ets kesinlikle önermem..