Hocamlar merhabalar, şimdi direkt konuya gireyim 40 kadar sitemiz mevcut lakin sürekli siteleri hackleyip shell atıyorlar taratıyoruz siliyoruz ama geri giriyorlar yine aynı şeyler oluyor artık açıkcası gına geldi.
İstediğimiz şey YABANCI LOKASYON sunucu sağlayıp her türlü güvenliğini sağlayabilecek hatta direkt benim ipden girmeden sunucuda işlem yaptırmama gibi durumları sağlayabilecek birisi veya bir firma varmıdır? Sitelerin çoğunluğu wordpress altyapısına sahip lakin bazı siteler özel script kullanıyor film siteleri vs de olduğu için TR lokasyon malesef kesinlikle olmaz. Ayrıca bazı siteler fazla sql sorgusu dönderiyor sitelere aşırı bot girişi var vs bu tarz durumlarda var bize genel her konuda çözüm bulabilecek biri veya bir firma arayışındayız lütfen bu isteklerin hepsinde ücreti mukabilinde yardımcı olabilecek kişiler konu altından bildirsinler ulaşayım görüşelim.
DİPNOT: Arkadaşlar hackli siteler wordpress olanlar 1 tane istisna dışında sadece wordpresslere giriyorlar 10 tane kadar wordpresse girilmiş durumda diğer sitelere sıçramadı daha önce hacklenen sitelerihatta sunucuyu komple taratıp sıkıntılı ne varsa sildik eklentileri kaldırdık optimize ettik hacklenenlerden temaları vs değiştik ama yinede giriliyor.
Hocam siteme sureklı hacklınk eklenıyordu, r10 dan 3 kez ucretlı yardım aldım ancak nafıle, kımse gıremez dıyordu adam sabaha panele not bırakıyordu 😁 hostıng, subu derken komse bısey yapamadı. En son hacker arkadasla anlastık 😁 kendısı acıgı kapattı. 1.5 ay gıden zaman, 1 k cıvarı para, sabahlara kadar kose kapmaca oynama ne cektık be