mustafaaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanları yanlış yönlendirmeyin evet dışarıda öyle olabilir ama Türkiye'de yaşıyoruz ve bu arkadaşımız Türkiye de ekmek yiyecek tabiki dışarıya da iş yapabilir ama onun için baya bi gelişmesi gerekecek o zamana kadar da taş yemeyeceğine göre para kazanacağı birşeyler öğrenmesi gerekiyor ayrıca nodejs 'in yarın ne olacağı bile belli değil oda onun türevleri gibi tarih olabilir hali hazırda oturmuş dünyadaki tüm yazılımcıların kabul ettiği bir dil varken neden risk alsın ki insanlar ve herşeye ek olarak şunu şöylemek istiyorum siz kendiniz WordPress veya php işi yaparken php öğrenmek isteyen birine git NodeJs öğren demeniz çok ironik sebep açıkla diyince de sadece kendinize laf sokmanızdan bilginizi az çok anladım lütfen yeterli bilginiz yoksa insanları yanlış yönlendirmeyin.
Üstad bizim devrimiz er ya da geç biticek diye düşünüyorum ha şimdi ha 20yıl sonra..
Ben yanlış yönlendirme yapmıyorum, neyi kullanmak istiyorsa onu kullanabilir, ben sadece tavsiye veriyorum ki neden gocundunuz ona anlam veremedim. Ayrıca bilgi ölçmeyi neye göre yaptınız merak konusu😀