Ben de kesinlikle tavsiye etmiyorum
İzmir Bornova gibi Merkezi bir noktada sadece kurulumun yapıldığı hafta 20mbit hızı tam bir şekilde alabildim. Onun dışında yaklaşık 1 sene olmasına rağmen 20mbit hıza ulaştığım çok nadirdir. Ben şuanki paketlerden farklı olarak 20mbit kotasız aknsiz 159 TL olan bi paket vardı ona başvurmuştum. 159 TL olan fatura her ay 170 TL olarak geliyor bunu başlangıçta size söylemiyorlar devletin aldığı 11 TL özel hat vergisi de var (sim kart ile çalıştığı için).
En az 4-5 kez müşteri hizmetlerini aradım en sonuncusunda bulunduğum mahallede baz istasyonu ihtiyacı karşılayamıyormuş o yüzden hız durumu düzeltilemeyecekmiş denilince lanet edip kullanmaya devam etmek zorunda kaldım çünkü taşındığım daire sıfır bina olduğu için altyapı mevcut değil. Komşumda kotalı ama hız konusunda sınırsız ev interneti diye adlandırılan modelden var o da en yüksek 70-80mbit görüyor ancak bana söylediği ortalama 20-25Mbit arasında. Benim 1 yıllık hız ortalamam ise 8-10mbit arası. Ping konusu da çok değişken eğer herkesin evde olduğu bi saatte oyuna girmek isterseniz ping 130-160 arası oluyor oyun falan oynatmıyor Aksiyon oyunlarında.
Ben cihazı 2-3 farklı lokasyonda da denedim yoğunluğun olmadığı zamanlar verimli çalışıyor. Bu bence yazlığı vs olanlar için ideal cihaz ama oyun oynayacaklar için ya hız konusunda en üst paketi alsınlar ya da hiç bulaşmasınlar. Bundan önce fiber internet kullanıyordum 50mbit çok daha stabil çalışıyodu hem Ping olarak hem hız olarak