angaralisergio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bariz hatalar var.
kişisel gizliligin ihlalinin falan söz konusu olması için paparanın bilgileri x kişilerle paylaşması lazım bunun alakası yok kişisel gizlilikle. bu bahsini ettiginiz ama benim henüz kullanmadım indirim, cashback, geri iade her neyse ondan zararı yok demişsiniz bunu neye dayanarak söylüyorsunuz anlamadım adamlar 10 tl x yerde harcama yapın 5 lirası iade diyorlar, burdan nasıl zarar etmiyorlar ki siz zarar etmeleri mümkün degil falan diyrosunuz. ha her üyeden 1 kez bu zararı göze almışlardır bunu reklam olarak görüp ama aynı üyenin bu işi ticarete dökmesi tasarladıklarından daha fazlasını kaybettirir paparaya. bunu sınırlandırmaları gerektigine katılıyorum ama bddk konusuna tekrar katılmadıgımı yazayım zira bankalar da bddk lisanslıdır, ama her önüne gelene kredi vermezler kimse de bddk lisanslısınız nasıl kredi vermezsiniz demez. bddk müşterilerle nasıl bir ilişki kuracagına kimi red edecegine falan karışmaz varsa usülsüzlük falan ona bakar.
Domainler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam BDDK kanunu okumadan yorum yapmışsınız. Ön ödemeli cüzdan lisansları ile kredi veren kuruluşların lisanları ve şartları aynı değil. Ayrıca yazdıklarımı da idrak edememişsiniz.

Gizlilik ihlali şu ben yasal olan her yere herkes gibi ödeme yaparım papara kalkıpta bana önceden bildirmeden şu işyerinde ayda iki kere harcama yapamazsın diyemez. Harcamalarını inceleyeceğim diyemez. Ben ödemelerimi elin oğlu nereye ne alışveriş yapmışım incelesin diye mi yapıyorum? Hem visa'nın hem bddk'nın bu konuda yaptırımları mevcut. Yetkilendirdikleri kuruluşlar bu gizliliği sağlamak zorunda, 3.ncü bir tarafı elinde karar olmadan sebep gösteremezler inceleme için. Beni kısıtlayıp ithamda bulunamaz hesabımı uyarı yapmadan kapayamazlar. Geçerli bir sebepleri bile yok. Hatta bazı müşterilerini arayıp uyarıp bazılarını uyarmaksızın hesap kapayamaz böyle ona ayrı buna ayrı şirket politikası olmaz.

Ayrıca hesap kapama olayı şu anlatayım da iyi anlayın sebebini. Şimdi bu cashback olayı müşterinin talep ettiği bir şey değil otomatik olarak sistem bunu hediye olarak veriyor. Kampanya şu şekilde; NF harcamalarınızın %50si iade. Şartlarda da 1 müşteri 1 ay içerisinde 10TL'den fazla cashback kazanamaz diyorlar. Zaten fazlası da kazanılmıyor.

Olay şu bugün NF ödeyeceğiniz en düşük tutar 17.99TL yani %50si zaten 9tl yapıyor 1 harcama daha yapsanız dahi ona 1tl veriyor yani 10tl üstü cashbacki zaten isteseniz de sistem vermiyor. istersen 20tane NF harcaması yap verdiği 10tl cashback. istesen de istemesende bunu kendileri veriyor katılım felan söz konusu değil zaten bana verdikleri de 10tl 2 harcama yapıldığı için.

Burada papara'nın saçmaladığı ve ithamda bulunduğu nokta şu diyor ki 1 ay içerisinde 1 tane NF harcaması yapabilirsin usulsüz cashback kazanmışsın.

1- bu cashbacki ben istemiyorum sen veriyorsun
2- kampanya şartlarında belirttiğin gibi 10tl üzeri bir kazançta söz konusu değil
3- Eğer bunu usulsüz cashback kazanma diyorsan burada sistem açığı olan sensin müşteriyi bilgilendir ya da sistemi ona göre kısıtla kendi hatandan dolayı müşterinin bilgisi olmayan bir konuda nasıl hesap kapatırsın?

Kısacası diyor ki 1den fazla sanal kart ile NF harcaması yapamazsın ama ne bildirim var ne uyarı ne sözleşmede böyle bir madde... kafalarına göre hesap kapayıp mağduriyet yaratıyorlar.

Ben paparaya sözleşme yapmış bilgilerimi vermişim. Bana burada şu kadar harca şurada 1 kere harca diyebilir mi sence aklın mantığın alıyor mu? Mesele zaten cashback'te değil kendileri de farkında saçmaladıklarının onların derdi müşteri NF abonelikleri oluşturmasın çünkü bunu ticarete dökmüş insanlar var çok büyük ihtimal NF bunları uyardığı için bende arada kaynadım. Yani kendi çıkarları bahane NF'nin avukatlığını yapıyorlar.

İlk yazdığım postu dikkatlice okursanız daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Adam forumda tanımadığı kişilere sanal kart satıyor, NF hesap oluşturup satıyor yani ticarete dökmüş olayı onu arayıp uyarıyorlar ben 2 tane sanal kart oluşturdum diye hesap kapıyorlar.

Ben haksız olsam bu kadar isyan etmezdim duruma emin olun. Zaten bu hesabı açtırmak için de ne gerekiyorsa yapıp burada paylaşacağım. Şu virüs olayı olmasa ben onlara analarından emdikleri sütü burunlarından getirmiştim çoktan.
Boşa tartışıyorsunuz reis eğer bir şirketsen yenilik getiriyorsan önlemini başta alman lazım almazsan direk kapatmaman gerek hesapları. Hadi diyelim o akıllarına gelmedi beni ne aradılar ne uyardılar işlerine gelince çok iyi mail atıyorlar. 4 Yıl olucak papara kullanıcısıyım benle beraber kaç üyelerini kaybetti çevremdeki tüm kişilerin paralarını çektirip uygulamayı sildirttim.