SalihTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
28 yaşındayım.İstanbulda yaşıyorum.
Daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.2 gün önce işe gitmek için uyandığımda nefes almakta zorlandığımı hissetim.Öğlene doğru nefes alıp vermem dahada zorlaştı ve devlet hastanesine gittim.
Malum virüsten olma ihtimalim aklıma geldi çünkü medya sektöründe çalıştığım için bu süreçte evde kalamıyordum.Aksine 9 saatlik çalışma saatim 12 saate çıkarıldı.
Hastanede kovid testi konusunda bir test yapılmadı ama akciğer filmim çekildi, kan testi yapıldı, kalbime bakıldı.Akciğerimin temiz olduğu fakat kalp atışlarımın şiddetli olması sebebiyle kardiyologa gitmem önerildi doktor tarafından.

Nefes darlığım geçmedi.2 gün önceki kadar olmasada belli aralıklarla nefes almakta zorluk çekiyorum.Kalp atışım düzeldi ama nefes problemim azalsada devam ediyor.Sigara kullanıyorum ama günde 2-3'ü geçmiyor.
Kovid-19 testi yaptırmak için hastaneye gidip orda virüsü kapma konusunda risk almalımıyım sizce.Birde hangi hastanelerin bu testi hangi durumda yaptığı hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
hocam gecmıs olsun bıran once gıdın, test yaptırın. Soyledıgınız belırtılerı bır kac yerde daha denk geldım, özellıkle kalp ritimleri