Başlıkta belirttiğim gibi ileri derecede javascript ve python biliyorum. Diğer dilleri de kullanabilirim fakat zaman kaybettireceğinden bunları öncelik olarak belirttim.
Herhangi bir javascript, python projesinde yardımcı olabilirim, sorunları halledebilir ekstra eklenti vb. yazabilirim.
Masaüstü Programlarını kullanıcı arayüzü göze hitap edecek şekilde yazabilirim. (forumda her şeyi c# ile yazanlardan değilim)
Herhangi bir siteye bot yazabilirim tarayıcı otomasyonu veya crawler vb. (Wordpress için yazmıyorum)
Bash script yazabilirim.
Aklınızda bir şey varsa sormaktan çekinmeyin burda detaylı belirtmediğim içerik mevcut sorarak bilgi alabilirsiniz.
Tek bir dil bilmiyorum bildiğim birden çok dil var gerektiğinde java gerektiğinde python, lua, javascript, go kullanabiliriz. (hepsinde aynı bilgiye sahip değilim fakat native ADDON yazacak kadar bilgim var gerek c++ gerek go ile.)
Müşterim talebini ilettiğinde hangi şekilde yazılması gerekiyorsa ona önerir sonra kabul ederse işe geçeriz.
Müşterimin trader puanı bana göre yeterliyse, anlaştıktan sonra programı yazar kendisine inceletir teslim etmeden önce ücreti alır ve teslim ederim. (ön ücret yok yani).
Öğrenciyim boş zamanlarımda zamanı değerlendirip hem kendimi geliştirmek hem de para kazanmak ihtiyacım olan şey.
O yüzden yazacağım program vs gibi şeylerde forumda verilen fahiş ücretlerin altında olacağının garantisini verebilirim.
Bilgi almak isteyen P.M veya WhatsApp üzerinden ulaşabilir,
WhatsApp: 553 722 270 üç