Sorun değil hep gece çalışıyoruz, kodları görmek istedim ki ben sana bir kaç örnek yazarım ama yine uğraştırır araştırmak zorunda kalırsın hem yazar hem anlatırım diyordum.

delidolu1adam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@oguzhane; dostum bu şekildede çalışıyor sorun yok benim sorunum farklı.

Locale klasörü ve içindekileride kontrol ettirmem için bu kod üzerinde ne yapılabilir yada sıfırdan farklı kod mu yazılır anlayan bilen arkadaşlardan yardım istiyorum hiç anlamam bu işlerden ))) Eğer zahmet olmazsa sende 2 satır kod yazıp yardımcı olabilirsin

@TurkceApi; dostumsaat geç oldu bu saatte telefondan yazıp rahatsız etmek istemedim dilersen sana özel mesaj gönderdim dosyalara bakıp düzenleyip tekrar upload edebilirsin yada artık gündüz yada akşam denk gelirsek dediğin gibi yaparız.

Alıntı
1: Program ilk başladığında Locale klasörü yoksa indirilsin mi diyor evet diyorsun Locale klasörü oluşturuyor.- Sunucuda Locale klasöründeki dosyalar yoksa hata veriyor ve program devam ediyor, buraya kadar herşey güzel.- Ancak programı 2. açtığımda bu hatayı vermiyor, çünkü Locale klasörü var ama içindeki dosyalar yok.
ifler ile ilgili sıkıntı vardı onu hallettim. şuan bu kısımda klasör yok ise soruyor eğer klasör varsa dosyaları indiriyor.

Alıntı
3: Butonlara tıkladığımda topbar sağ üst köşede iconlar ve isimler değişecek.
private void TopbarIsimIconDegis(string isim, FontAwesome.Sharp.IconChar icon){
            IconTitle.IconChar = icon;
            LabelTitle.Text = isim;
}
böyle bir kod bloğu ekledim. Menüler zaten FontAwesome butonundan oluştuğu için sender i butona çevirip içindeki text i ve IconChari buraya gönderirsen değişir. Aşağıda ki örnek gibi.

private void BtnYoutubeVideo_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            var btn = sender as IconButton;
            TopbarIsimIconDegis(btn.Text, btn.IconChar);
            System.Diagnostics.Process.Start("https://www.youtube.com/delidolu1adam");
        }
5. Kısımdaki olay zaten ilk aşamadaki olay. Aynı anda halledilmiş oldu. progressbar yazmışsın ama açıkcası çok ufak dosyalar göz açıp kapayıncaya kadar iniyor. Yinede istiyorsan araştırman gerekecek. Zor değil.
6. Kısımdaki da halledildi. Basitçe anlatayım Birini Açarken diğerlerini kapatma komutunu yazman yeterli.

7. İsteğine gelince formu baştan yazmak daha kolay gibi Açıkcası menü olayını çözemedim desem yeridir ama boş olursam bir bakarım bu menüye.