Sizinle ticaretimiz olmuştu hocam memnun kalmıştım. Sınav hazırlığınıza devam etmeniz sizin için daha iyi olacaktır elbet.
Sınavda başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim hocam, sizinle ticaretimizi hatırlıyorum, mutlu edebildiysem sizi ne mutlu ayrıca bana çok teşekkür ederim. Eylülden sonra tekrar döneceğim inşalalh
Hoşçakal.
Eğitimi, hedefini tercih etmen ayrı bi güzel.
Teşekkür ederim hocam, siz de hoşçakalın. Eğitim tamamlandıktan sonra tekrar inşallah döneceğiz. hayırlısı ile sınavı atlattıktan sonra
Abi seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum

Bana hem sınav için umut verdin hem branşın farklı olsada bu sektörde güzel işler çıkarılabileceğini gösterdin. Birkaç güne bende üniversite sınavı için ara vereceğim. Umarım meslektaşın olarak tekrar görüşürüz...

Bu forumda tanıdığım en kıymetli insanlardan birisin ve bana eskiyi hatırlatıoyrsun. Umarım gelecek hedeflerinde başarılı olursun ki buna eminim. Her iki alanda da başarıyı yakalaman ve hayatın boyunca güzellikerle birlikte olman tek dileğim senin için

Bir gün meslektaş olarak görüşeceğiz

buna kalpten inanıyorum
Gözümüz yollarda kalmasın hocam.
Sizinle de ticaretimiz olmuştu sanırsam

En yakın sürede eylülden sonra sınavı hallettikten sonra döneceğim inşallah. Şimdilik tek odağım sınav çok teşekkür ederim yorumunuz için