Merhaba değerli arkadaşlar, forumda çok uzun olmasa da bir süredir aktifim ve bir çok kişiyle ticaretim gerçekleşti, bu gece itibariyle forumu tatil moduna alıp sınav hazırlığına kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Forumda eğlendim, çok güzel insanlar tanıdım çok harika şeyler öğrendim ve bana bir çok şey kattınız. Aynı zamanda bir kaç kişiyle problem de yaşadım. Bu süreçte herkese yardımcı olmaya, elimden geleni yapmaya ticareti etik kurallarına göre gerçekleştirmek için çabalar sarf ettim. Tabi kimini memnun ettik kimini edemedik. Yaptığım ticaretlerden, kurduğum dostluklardan ve R10 daki bu sıcak ortamdan ötürü tüm değerli üyelere ve R10 yönetimine moderatörlerimize herkese çok teşekkür ederim. Sağlıklı ve güzel günler geçirmeniz dileğiyle, Herkese bol kazançlar ve mutlu günler dilerim. Sağlıcakla kalın
Abi seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum

Bana hem sınav için umut verdin hem branşın farklı olsada bu sektörde güzel işler çıkarılabileceğini gösterdin. Birkaç güne bende üniversite sınavı için ara vereceğim. Umarım meslektaşın olarak tekrar görüşürüz...