Edit: Arkadaş şimdi whataspptan yazdı. Sayit Onbaşıymış kendisi. R10 a üye ama banlı. Yanlış bilgi de vermiş olabilir tabi.
Selam arkadaşlar,
Geçenlerde başıma gelen dolandırılma hikayemi sizlerle paylaşmak istedim.
arkadaşım merhaba. bu iyi aile çocuğunu ben de şikayet etttim. aile efradına kadar tüm bilgileri bende mevcut. tek bir hata yaptı onu da affetmeyeceğim.
bu u.ş. isimli kardeşimiz hem annesinin hem de babasının hesaplarını kullanıyor.
suriyeli hattı üzerinden whatsapp ile sahibindene ilan veriyor. bizim halkımız da araştırmadan parayı gönderiyor. açıklama da genelde bitcoin vs yazıyor. ben buna farklı numaralarla 5-10 kez bitcoin sattım. hepsinden dava açıldı. neyse ki elimde herşey mevcut da suçlu olmadığımı anlatabiliyorum.
eleman önce btc alıyor, sonra da onu bana satıp annesinin hesabına ödeme alıyor. bazen de ödeme eksik kalınca babasının hesabından tamamlıyor.
sahibindene ilan verip milleti kandırdığı hat ile de bana yazıp annesinin hesabına ödeme alıyor. bana da yazmış:"BU ARKADAŞIN HATTI, KAYDETME SAKIN" diye.. ulan şeref yoksunu... sen benim çoluk çocuğumun rızkına nasıl göz dikersin..
polis 2017 de yakalamış ama bırakmışlar. forumda da 20-30 bin lira dolandırdığı insanları biliyorum.
yüce devletimiz böyle zararlı mahlukları bir an önce toplumdan temizlese de biz de kurtulsak.
not: savcılıklara gerekli tüm bilgiler verilmiştir. geçende farklı bi numaradan yazdı, annemi ifadeye çağırmışlar, siz kimsiniz diyo.. biz bu işleri bilmiyoruz diyo..ulan varya... neyse...
arkadaşlar canınızı sıkmayın. çekirge bir sıçrar, 2 sıçrar, 3 te afedersiniz s.çar...
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...latti-40683997