Bu Superbox konusunu bende araştırmıştım ve yeni evime taşındığımda kullanmayı düşünüyorum. Tüm mesajları okuyunca gözünüzden kaçan detayı anlatayım.
Superbox 20mbps'ye kadar sınırsız veya kotali fark etmiyor. Bu hizmeti aldığınızda arkadaşların da belirttiği gibi köyde, merkezde, yaşadığınız yere bağlı olarak hızınız değişiyor. Normal bir ttnet hizmetine göre tek farkı yanınızda taşıyabiliyorsunuz.
Web işleri, oyun oynayan için ise
Superbox 4.5G Ev İnterneti hizmeti bulunuyor. Bu hizmet daha pahalı ve sadece üyelik aldığınız yerde kullanabiliyorsunuz. Normal ttnet vs. hizmetinden farkı ise 4.5G üzerinden çalışıyor ve üst hız limiti 375 Mbps'dir. Yukarıda bir arkadaşın bahsettiği 60 Mbps ve üstü hız için bu paketleri kullanabilirsiniz. Bu paketleri almak biraz zor olabiliyor. Ayrıca sınırsız paketleri yok ve fiyatları da biraz yüksek. Ama internet üzerinden önemli projeler yürüten veya youtube üzerinden yayın yapanlar için ideal. Ayrıntılı bilgileri görmek için link:
Superbox 4.5G Ev İnterneti
Bu hizmetin tek kötü yanı 24 ay taahhütlü olarak veriliyor ve kurulum ücreti/cayma ücreti vs var. Ayrıca muhtemelen köyde, merkezi olmayan yerlerde 4.5 G iyi çekmiyorsa boşuna almış olursunuz. Ama merkezi yerlerde çok yüksek hızları verir. Bunun dışında o kadar araştırdım ama bu paketlerde bile minimum hız için bir bilgi bulamadım. 250gb kotalı olan paketi almayı düşünüyorum fakat ayda 250 TL ödeyip 20 Mbps hız alırsam kafayı yerim