Selam arkadaşlar,
Az önce Susband yedim ama spam olarak değilde salak gibi millete mesaj attım arka arkaya 20 kişiye felan ondan galiba. Hesap eski hesaptı 1 haftadır PA ile içerik ekliyordum içerikten Susband yediğimi sanmıyorum. Her neyse yeni siteler için fikir arıyordum ama aklıma şu geldi.
a dot com diyelim site adımıza ; buraya bir konu eklioruz a dot com/ diy-resim / sonra bu konuya 50 tane resim ekliyoruz bu 50 resimi pinliyoruz bir panoda 50 tane aynı link olduğu için spam olarak mı algılıyor acaba? Bu konuda fikirleriniz nelerdir?

GÜNCELLEME

Merhaba pin Hadi sabitleyelim! �� ❤️, Spam politikalarımıza aykırı faaliyetlerden dolayı web sitenizi (xxxc.com) Pinterest'te engellediğimizi bildirmek istedik. Pinterest'te spam, istenmeyen veya tekrarlayan birçok şeyin kaydedilmesini, sistemlerimizi oynamaya çalışmayı veya hileli, aldatıcı veya istenmeyen ticari mesajlar göndermeyi içerir. Pinterest'teki insanlar için kötü bir deneyim yarattığı için spam'i böyle engelliyoruz. Bir hata yaptığımızı düşünüyorsanız, lütfen önümüzdeki 7 gün içinde bize bildirin.

Sanki zaten sölüyor orada tekrarlayan çok şeyin. Aynı linkler farklı resimler sonuç ban