Merhaba verdiğim bilgilendirme umarım işinize yarar. Superbox çok fazla araştırıp aldığım birşey. ilk Tecrübemm SINIRSIZ 20 Megabite kadar olan paket. kesinlikle tavsiye etmiyorum. hiçbir espirisi yok. standart bi internet bile ondan daha iyi diyebilirim..
Alacaksanız 4,5 G destekli olan paketleri alınız. Onlarda 100 Gb 250 GB 500 Gb gibi paketler mevcut. ben oyun için kullandıgım için 100 gb olan paketi kullanıyorum 169 TL ödeme yapıyorum.
Baz istasyonlarının yoğunluguna göre ; Minimum Gün içerisinde 70-80 Megabit Hız alıyorum. En kötü Zamanlarında Uploadımın 7-8 in altına düştüğünü hiç hatırlamıyorum. Buna bağlı olarak Bu verdiğim Değerler Wireless için geçerli. Kabloyla baglantı kurarsanız çok daha verimli olacağını düşünüyorum. Genelde PUBG Mobil Oynuyorum , fakat normal bi oynama değil günde 12-13 saat profosyonel olarak. Bazı MS ( Ping ) yüksek olduğu gibi yorumlar gordum ben pubg mobilde emulatörde de telefonda da 40 ms civarı oynuyorum. Buda gerçekten iyi düzeyde oldugunu söyleyebilirim. oynadıgım herkesin 60-70 civarı seyrediyor.
NOT : Satın almak isteyen arkadaşlar turkcellden alacağı zaman sizi %1000 Sınırsız 20mb sınırlı pakete yonlendırecekler. hatta diceklerki 4.5 g almayın zaten ondada alacağınız hız 20-30 mb diye kesinlikle inanmayın. sanırım bayiler o paketi satınca daha cok kazanıyorki ikna etmeye çalışıyor.