Beyler oyunu aldım ve deli gibi 2 gündür oynuyorum.Oyunu iyice kavramaya başladım.İlk başta ordularım süreki dağılıyor esir filan alınıyordum ama şimdi öyle kolay lokma değilim.
2 sorunum var.
1- ordumu paralı askerlerden mi kurayım ( handa bekleyen askerlerden ), yoksa köylerde gönüllüler toplayıp onları terfi mi ettireyim.
2- Düello kazanamıyorum nedendir anlamıyor.Tek vuruşta adam beni yıkıyor.Kaç tane gelin adayı kaçırdım.
Öneriniz nedir ?
1- İlk 30-40 askeri handan alın diğerlerini ise ordu çeşidinize uygun olan köylerden toplayın. Çünkü bölgelere göre köylülerin terfi etmiş durumları da değişiyor. Mesela çöl köylerinden alıp süvari, yeşil taraftaki köylerden de okçu yapabilirsiniz daha iyi oluyor. İlk 30-40 askeri handan dememin sebebi ise hepsini acemi alınca güçsüz kalmayın diye. Güçlü asker toplayın diğerleri de savaşta tecrübe kassın onlar sayesinde.
2- Bunun sebebi ise level düşüklüğünüz olabilir. Level aldıkça yeteneklerinizi arttırın. Demir vücut özelliği vs güçlendiriyor. Daha az hasar yersiniz. Ayrıca sağ tıkla bloke edebilirsiniz darbeleri