aynı yöne bir tane daha gidiyor istanbulda olan baksın lütfen
2020 maceralarla doluydu.
R10 yetkililerine bildirelim konu acarken KİYAMET ALAMETİ etiketi eklesinler.
Daha çok böyle alametler yaşarız konularda karışıklıklık olmasın.
videoyu bekliyoruz
Enteresan.. takipteyim bakalım ne çıkacak
Koronayı uzaylılar salmış diyorlar durum ne diye kontrole gelmişlerdir
Hava kirliliği azalınca ufolar ortaya çıktı
bu devirde ufo muhabbeti oldukça eskidi,
teknoloji gelişti çünkü, isteyen kendi uçan cismini yapıp gökyüzüne salıyor. haliyle her ışıklı nesneyi ufo diye tanımlayabiliriz artık.
drone çıktı mertlik bozuldu yani.
Şu saatten sonra hiçbirşeye şaşırmam
Shop gibi duruyor ama emin olamadım :/ umarım gerçek değildir
Çoban yıldızı olma ihtimali var mı ?
Köyde bağ evindeyken sabah 5 e doğru gökyüzünü izlerken bir patlama olmuştu bir ışık hızlıca hareket etti bir patlama daha olup kaybolmuştu, ben inanıyorum varlar...
İki nedenle gelmiş olabilirler hocam
Birincisi dünya genelindeki hareketsizlik dikkatlerini çekmiş olabilir.
İkincisi dünyaya musallat ettikleri belanın durumuna bakmak için olabilir.
Uzaylıların dışındaki ihtimal ise insan eliyle bizlerin bilmediği çalışmalar yapılıyor olabilir.
Hepsi ihtimal dahilinde.
Kesin şu uzaylı zırvalıklarını diyecek kadar zeki değilim
Bende 2 gün arka arkaya gördüm ama bende 5 adet değil 6 adetti ve aynı saatlerde aynı yerde gördüm.Farklı bir konumda değil.İkidir balkona cıkıyorum çayımı alıp.Apartmanlardan havaya bakacağım açık tek zaten.Orada gördüm.
Migrosta Drone 150₺ ( indirimde) muhtemelen drone gördünüz
2004 yılında bır goruntu cektık, halen duruyodur kasetlerın ıcınde. Ancak yayınlama ımkanı yok malaesef😔
Hocam video nerde
Aynen öyle drone o kadar yükseğe çıkamaz. Bu kadar saçma bir olay için insanlar ile dalga geçerdim normalde ben.
Ama gerçekten bende gördüm ve ağzım açık izledim. 1 tane olsa uçak derim, iha derim, hadi gel drone deyim.
5-6 tane arka arkaya aynı hızda, aynı açıda ilerledi. Hepsi yine aynı noktada kayboldu birden ışığı söndü.
Meteor olabilir dedim fos çıktı, yıldız yer değiştirmiş olabilir dedim oda fos çıktı. Yıldız kayması ( metor) bu şekilde olmuyor zaten.Şaşırdım kaldım.
Çekilmemesi gereken bir bölgede çekildi hocam 😁yayınlanırsa basımız belaya gırer gerek yok 😁 2004 yazındakı o heyecan yeterlı.
Hemen arkadından bir tane daha 7. Bu ne bu?
Yazarkwn bir tane daha