TurkNet Çağrı Merkezi : 0212 703 43 71 Arıza hariç arayabiliyorsun. 4 Yıla yakındır TurkNet kullanmaktayım Tecrübelerimi aktarayım öncelikle.
4 Yıllık süreçde toplasan 5-10 defa arıza vermiştir ve otomatik giderilmiştir. Türk Telekom Sorunu.
Telefon ile kesinlikle ulaşamazsın kendileri aramadıkları sürece.
35 Mbit kullanıyorum ve Türk Telekomun 3/4 fiyatına ki bu çok iyi.
Bu zamana kadar çok nadir yavaşlama oldu ama ister istemez ping oranı yüksek olabiliyor yerleşim yerine göre.
Eğer altyapısı kendisine ait değilse veya teknik ekibi yoksa çok sıkıntı çekebiliyorsun.
Örnek vereyim daha geçen gün bir arıza oldu 14 gün boyunca gideremediler, gidermediler. Gerçi Türk Telekom saolsun kendi müşterisi olmayanlara aşırı şekilde erteliyor ki 14 gün boyunca arıza kayıt listesinde yoktum. Demediğim laf kalmadı TurkNet sözde bölge müdürüne kadar aramış ama yoğunluktan covid vs. salgınını bahane edip durdular. En son aşağıda çalışan 2 türk telekom elemanı buldum azıcık yüksek sesle girişince akşam dönüşte bakalım dediler ve adamın kapıma gelip hattıma cihazı takıp sorunu gidermesi 20 sn. sürdü

. O yüzden eğer paran varsa çok tavsiye etmem. Teknik ekibi olmamasının ceremesini biz çekiyoruz ve suçu Türk Telekom'a atmanın mantığı yok o kadar para kazanıyorsun gerekirse kendi ekibini kuracaksın bu kadar basit.