Konuya hakim olmayan arkadaşlar;
öncelikle burada okuduğunuz bazı "problem yaşamıyorum" diyen kişiler natroya ait trollerdir.

Konuyu anlamayan arkadaşlar için;
eğer şirketinize zarar geldiyse ve bunun sorumlularını araştırmak istiyorsanız bunları inceleyebilmek için gerekli bilgileri alabilmek adına DAVA AÇMAK ZORUNDASINIZ. Natro firması bu yaşananlar adına sorumludur değil mesele Natro firmasının ihlali var mı yok mu bunu öğrenmektir. Belki bağlı olduğumuz sunucudaki diğer siteler üzerinden de bir saldırı gerçekleşip bize dokunduysa ucu bunun sorumlusu teyzem mi ?

Ayrıca, alınan yedeklerin silinmesi, sertifikanın manuel olarak düşürülmesi ve sonraki yönlendirmeleri neticesinde geldiğimiz nokta iyi niyetli olmadıklarını süreç olarak gösteriyor.

Ticari itibar ile bunu ayırt etmek inanın kolay.

Tüketici hakem heyeti konusuysa çok basit: siz bir dükkan kiralıyorsunuz fakat sizin dükkanınız yağmalanıyor akabinde iş yapmanızı engelleyecek şekilde fiziki saldırı yapılıyor ama siz hala dükkan sahibinize kira ödüyorsunuz. Ben bunun ahlaklı olmadığını düşünüyor ve yeni uzatılan sunucunun parasının iadesini istiyorum. Bunu dahi anlayamayacak firmayla çalışmak isteyen varsa buyursun tabii ki.