meskinat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel yanıtınız ve önerileriniz için teşekkürler. Konuyu daha dikkatli okursanız firmayı karalamıyorum aksine yaşanılan süreci şeffaf olarak buraya aktarıyorum. Yalnızca buraya değil tüm webmaster forumlarında ve sosyal medya da yazıyorum.

Dediğini gibi firma yapmış olduğu sözleşmelerle kendini koruyabilir benim de amacım bu zihniyette yönetilen firmaları expose etmek. Bu olaydan zarar görürler mi görmezler mi bilmem lakin herkesin yaşananları bilme hakkı var.

Amaç daimi iş sürdürülebilirliği ise bunun adresinin natro olmadığını herkesin bilmesi gerekir.

Son olarak firmaya karşı bir öfke besleyecek bir durum yok. Ortada bir takım suçlar var ve ben bunun sorumlularını araştırıyorum. Firmaya karşı bir suçlama yok aksine yaşanan sürecin özeti ve bundan sonraki yol haritası var.
Hocam ben sadece fikrimi belirttim, natro ile çalışan birisi de değilim, yıllardır guzel.net.tr kullanırım. Lakin tarafsız gözle firmanın sebebi bilinmeden suçlandığı gibi bir algım oldu. nihayetinde zarar görmemeniz adına yazdım. Belki ben yanılıyorumdur, Hakkınızda hayırlısı olsun.

Not: Bugüne kadar gördüğüm genel duruma göre: firmalar yukarıdaki konuda nihai sorumluluğu müşteriye yükleyerek hizmet satıyor.