Hocam yaklaşık 1 hafta oldu,300₺ ile girmiştim, al sat yapıyorum genelde, hızlı alsat ama, gece alıyorum sabah satıyorum sabah alıyorum gece satıyorum gibi (şu 1 haftada 5+ farklı coini 10+ kere al sat yapmışımdır), tavsiye öneri fln verenlerin hiçbir dediği ötekini tutmuyor o yüzden grafiğe bakıp hangisinde umut görüyorsam, biraz araştırmadan sonra ona yatırıyorum. Şuan 35₺ kârdayım. Bakalım hayırlısı.
Tavsiye verenler sana kendi aldığı coin'i aldırmak için tavsiye verir hocam. Yani tavsiye verenlerden uzak dur. Adam x coin'i almıştır, gruplarda x coin'i över, uçacak kaçacak der. O ara kendisi çoktan satışa koymuştur. Milletin eline malı verir. Kar ederek o coin'den çıkar. Özellikle hacimsiz kripto paralarda tavsiye verenlerin yaptığı budur. Kendi kafana göre ilerlemen en iyisi. Kaybetsen bile kendim kaybettim dersin, için rahat olur.
Stop-loss kavramını araştırmanı öneririm. Düşüşlerde az zararla kurtarırsın. Bunun dışında teknik analiz de çalışabilirsin. İnternette kaynak çok. Başarılar dilerim.