memetsafi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bbc kanalının korona ile ilgili Türkiyede neden belgesel çekiyor anlam veremiyorum bbc ingiliz devlet kanalı değilmi kendi ülkelerinde onbinlerce kişi öldü bbc de haber yapılmamıştır. tamamen algı olarak düşünüyorum.Trt gitse St. Thomas hastanesinde çekim yapsa kabul ederlermi ? cidden aklımda bir çok soru var bu konuda ben sağlık çalışanları için çekildiğini düşünmüyorum. Almanya,iran,rusya, yayın organlarını takip ederseniz Türkiye ile yaptıkları haberlerde durumu vahim olarak anlattıkları felaket haberleri yaptıklarını gördüm bu ülkelerin kendi ülkelerindeki korona sonuçlarını gizledikleri veya eksik bildirdiklerini biliyoruz
adamlar istihbarat için kullandıkları medyaları var bunlar rusya (sputnik)almanya (dw)ingiltere (bbc) yoluyla ülkelerin iç işlerine karışmakta dizayn vermeye çalışmaktalar yani bbc nin belgeselinin çok masum çok dostane olmadığını bilgi verme amacı ile doktorların yaşadıklarını anlatan bir belgesel olmadığını düşünüyorum.
Hocam çok detaylı bakmışsınız biraz rahat ve basit düşünün . BBC'nin genelde böyle kaliteli içerikleri çok oluyor.Sadece virüs dönemine özel yayın yaptığını düşünmeniz son derece yanlış.Kanallarına girerseniz geçmiş dönemde de bir çok kaliteli içerikleri zaten mevcuttu.Burada 1.ağızdan nelerin olduğunu,nasıl bir süreç olduğunu ve insanların ders alıp,sonuç çıkarmaları gerektiği vurgulanmış.Senaryolara gerek yok Azıcık rahat olun,arkanıza yaslanın.