Ben gitmedim giden çok arkadaşım oldu,ingilizce için gittiler.Tabi o zaman dolar 3 liraydı mevcut durumda gidecek maddiyata sahipseniz tabi ki gidin ama temel eğitimi burda almalısınız çünkü hiç bilginiz yok zorlanırsınız ve kısa sürede bişey öğrenemezsiniz.

Şöyle basit bir örnek vereyim gurbetci dediğimiz avrupaya sonradan gidenlere bir bakın çoğu o ülkenin dilini düzgün konuşamaz ve tam olarak öğrenenemiştir uzun yıllar orada yaşamasına karşın ama eğitimli bir birey türkiyeden eğitim için gittiği yurt dışından çok iyi seviyede yabancı dille dönebilir.

Diğer bir hususta amaç sadece hobi olarak öğrenmekse günlük yabancı dil konuşulan ortamda kalmak epey katkı sağlayacaktır ama akademik anlamda öğrenmek için ana dilimizin dilbilgisine de hakim olmak gerekir sıfst,zamir,zarf,cümle yapısı vs.

4 senedir bodrumda çalışan bi arkadaş native ingilizce konuşuyor neden ? devamlı o dile maruz kaldığı için.

Kısaca imkan varsa gidin kalabileceğiniz kadsr kalın gitmeden burda biraz da olsa temel atın.Firma konusunda bilgim yok

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi